місто Херсон: статья этого часа

Все статьи, где упоминается місто Херсон

womo.ua
57%
682
Уривок з книги «Битись не можна відступити» Павло «Паштет» Белянський
Учитель української мови з Кривого Рогу, установник вікон із Дніпра, бандит із Херсона, водій зерновоза з невеличкого полтавського села, власниця кав’ярні на узбережжі Каховського водосховища, письменник із Києва, зварювальник з металургійного комбінату, автослюсар, колишній студент — ніхто з них не планував ставати військовим. Але почалося велике вторгнення російських військ в Україну, і всі вони взяли до рук зброю, щоб захистити свою країну. Тепер вони — бійці окремого штурмового батальйону ЗСУ. Разом із героями ви пройдете шлях від формування підрозділу до боїв із ворогом. Перші штурми, визволені села та їхні мешканці, суворий окопний побут, поранення і смерті товаришів, розчарування і втрати, крихке військове щастя, кінець минулого життя і початок нового.
womo.ua
57%
777
Яку роль відіграють комунікації у адаптації бізнесу до воєнних реалій
Щодня українські бізнес та економіка складають іспит на стійкість в умовах воєнного стану. Такі наслідки російського вторгнення як: руйнування інфраструктури, релокація виробництв, брак потужностей, мобілізація працівників та відплив кадрів через вимушену евакуацію спровокували спочатку кризу та падіння економіки. Задля економії, компанії відмовлялися від витрат на маркетинг та піар – та вже скоро зрозуміли, що без ефективної комунікації страждає взаємодія зі споживачем. Головними трендами піару стали емпатія та адаптивність, ситуативна комунікація. Аліна Стєклова, CEO міжнародної піар-агенції для технологічних компаній СOMMSX розповідає про те яку роль в адаптації українського бізнесу до війни відіграють комунікації.
womo.ua
69%
706
2022 рік: як волонтерки утримували внутрішній баланс
Окопні свічки, ліки, ноші, вареники та пастила, тижневі очікування телефонних дзвінків чи хоча б повідомлень у месенджері з Маріуполя, Херсону, а тепер і Бахмута – це щоденне життя тих волонтерок, які підтримують ЗСУ. Зустріч людей на вокзалах вдень та вночі, безкоштовне розселення, працевлаштування втікачів від війни, — це про інших волонтерок, які самі рятувалися в чужому місті, але допомагали оговтатися всім, хто втратив своє минуле і не був впевненим у тому, що в них є навіть сьогодні, не говорячи про завтра. Оксана Камінко та Альона Філіппова не знайомі одна з одною, але обидві знайшли власні шляхи для створення проєктів, які не лише об’єднали купу людей, але і допомогли втриматися від втрати рівноваги.
DMCA