Херсонская обл. місто Херсон війна Херсонщина обстріли вбивство Херсонская обл. місто Херсон

На Херсонщині росіяни убили вагітну українку, яка рятувала своїх дідуся з бабусею

Сейчас читают: 915
womo.ua

На Херсонщині росіяни вбили 32-річну вагітну українку Тетяну Гришко, яка намагалася врятувати своїх родичів від повені, що сталася внаслідок російського теракту на Каховській ГЕС.

Про це повідомили у соцмережах друзі та знайомі жінки. Зазначимо, що трагедія сталася 8 червня 2023 року у затопленій Голій Пристані, звідки загибла Тетяна Гришко намагалася врятувати своїх дідуся та бабусю.

Жінка загинула внаслідок обстрілу російськими окупантами. Читайте також: Українську журналістку та її чоловіка викрали росіяни: подробиці Що пишуть друзі та рідні Тетяни Гришко: Читайте також: Голод, побиття та катування: українки розповіли про умови російського полону Читайте також: Стало відомо, скільки об’єктів культурної інфраструктури України постраждали через агресію рф The post На Херсонщині росіяни убили вагітну українку, яка рятувала своїх дідуся з бабусею appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA