місто Херсон волонтери місто Херсон

“Ми маємо бути надійним тилом для наших захисників та захисниць”: Історії трьох волонтерок про збори, добро та віру

Сейчас читают: 348
womo.ua

Але більшість з цих людей, раніше навіть уявити себе в цій ролі не могли. Так само як і героїні нашого матеріалу. До повномасштабного вторгнення Марія, Катерина та Тетяна мали сповнене яскравих моментів та насичене планами життя.

Катерина готувалася до народження донечки, Тетяна планувала ремонт у новій квартирі, а Марія мала вдосталь часу та енергії на улюблене хобі – заняття танцями.

Та лютий 2022 року все перевернув догори дриґом. Кожна з них була вимушена покинути свій дім в пошуках безпечнішого місця. А трохи оговтавшись, кожна почала шукати можливості, щоб допомагати іншим.  Марія Кузьміна Марії Кузьміній з Херсону всього 16 років і свою волонтерську діяльність, як і більшість, дівчина розпочала після початку великої війни.

Волонтерство зараз для дівчини на першому місці: активно організовує збори на потреби військових, постраждалих від підриву Каховської ГЕС та за можливості допомагає безпритульним тваринкам рідного Херсону. Мій перший збір був для допомоги Благодійному фонду “Український Мистецький Фонд” та Анастасії Пустовіт.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA