Росія місто Херсон діти діти війни діти та війна війна Росії проти України Росія місто Херсон

Підвал тортур: що пережили українські діти під час депортації до росії

Сейчас читают: 946
womo.ua

Українські діти після повернення з депортації розповіли, як росіяни їх били металевою палицею та брехали, що батьки від них відмовилися.

Про ці жахіття розповів хлопчик з Херсонщини, якого напередодні вдалося повернути до України. Відео його розповіді опублікувала журналістка, членкиня Ради з питань свободи слова та захисту журналістів при президенті України, ексзаступниця міністра інформаційної політики Тетяна Попова. Читайте також: Скільки дітей-біженців з України навчається у польських школах та дитсадках Також хлопчик додав, що росіяни намагалися змусити їх співати гімн росії, тримати російський прапор та підіймати на флагштоку.

За непослух, а також за висловлення своєї громадянської позиції, українських дітей відправляли у підвал та били. Читайте також: Трагедія у Вишневому: мати викинула немовля з 5-го поверху За його словами, бив дітей відповідальний за безпеку «Астахов».

Також була ситуація, коли діти сиділи в залі, хтось із них вигукнув «Слава Україні!», потім хтось відповів «Героям слава!». Доля цих сміливих дітей невідома. Читайте також: Історія родини з Кривого Рогу, в дім якої влучила російська ракета Росіяни постійно брехали дітям і запевняли, що інформація про деокупацію Херсону неправдива.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA