місто Херсон війна насильство окупація сексуальне насильство злочини розслідування місто Херсон

Поліція розслідує 54 випадки сексуального насильства окупантів над українцями

Сейчас читают: 554
womo.ua

Національна поліція України повідомила про підозру в скоєнні сексуального насильства 19 російським військовослужбовцям. Загалом поліція розслідує 54 такі злочини.

Про це повідомив голова Нацполіції Іван Вигівський. За його словами, наразі триває процедура оголошення підозрюваних у міжнародний розшук. Читайте також: Майже 90% українських військовополонених пройшли через катування, зґвалтування та насильство: деталі Вигівський розповів, що у вересні 2023 року поліція повідомила заочно про підозру військовослужбовцю росгвардії, який разом зі спільниками з березня до жовтня 2022 року під час окупації Херсону вчинив насильницькі дії щодо понад 200 українців.

Ідеться переважно про активістів, волонтерів і родичів правоохоронців. Читайте також: Голод, побиття та катування: українки розповіли про умови російського полону Вигівський додав, що після звільнення Київської області встановили факти сексуального насильства щодо жінок і дітей.

Найменшій постраждалій дитині чотири роки, зазначив Вигівський. Також він зауважив, що не всі постраждалі від насильства, зокрема сексуального, готові розповідати про це.

Об этом же в других изданиях
lifehelper.one
На 89-м году жизни отправился в вечность легендарный композитор Геннадий Гладков, автор музыки к «Бременским музыкантам» и «Ну, погоди!» lifehelper.one /6 месяцев назад
porosenka.net
«Зачем издеваться над пожилым человеком?»: Иван Охлобыстин защитил нетрезвого Михаила Ефремова… porosenka.net /6 месяцев назад
takprosto.cc
На 89-м году жизни отправился в вечность легендарный композитор Геннадий Гладков, автор музыки к «Бременским музыкантам» и «Ну, погоди!» takprosto.cc /6 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA