України Володимир Зеленський Україна місто Херсон волонтерство благодійність Волонтёр волонтерка волонтери України Володимир Зеленський Україна місто Херсон

Міжнародний день волонтера 2023: пригадуємо історії, які готували журналісти WoMo

Сейчас читают: 379
womo.ua

Сьогодні бути волонтером в Україні — це робити все можливе, щоб військо мало максимум необхідного, а Україна вистояла. Бути волонтером — це допомагати всім, хто потребує підтримки в ці нелегкі часи.

Бути волонтером – це докладати всіх зусиль, щоб наближати нашу перемогу над агресором. На щастя в Україні дуже велика кількість волонтерів, які заслуговують уваги та визнання.

Редакція WoMo щиро вдячна кожному, хто веде волонтерську діяльність у такий непростий час. Також сьогодні хочемо пригадати найцікавіші історії волонтерства в Україні за 2023 рік, які готували журналісти WoMo: Фумінорі Цучіко 76-річний японський волонтер Фумінорі Цучіко відкрив кафе у Харкові під назвою FuMi Caffe, де організував безоплатне харчування містян.

Він приїхав до України аби допомагати українцям, які постраждали від війни з Росією. Кафе існує завдяки благодійникам і небайдужим землякам японця.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA