Україна місто Херсон співачка шоубізнес Світлана Лобода Україна місто Херсон

"Російський режим буде покарано": Світлана Лобода передала 100 тисяч грн і квартиру для постраждалих херсонців

Сейчас читают: 854
hochu.ua

В ніч на 6 червня російські окупанти підірвали Каховську ГЕС. Зараз деякі райони Херсона підтоплені. Популярна співачка Світлана Лобода не могла бути осторонь, зірка емоційно відреагувала та зазначила, що готова допомогти постраждалим у цій страшній ситуації.

Деталі – в матеріалі HOCHU.ua!Світлана Лобода разом зі своєю командою передали 100 тисяч гривень благодійному фонду, який зараз акумулюэ всі свої сили для допомоги сім’ям, що постраждали від підриву Новокаховської ГЕС.

Читати також "У мене ніколи не було друзів у росії": Лобода розповіла, чи спілкується досі з російськими артистами (ВІДЕО) Трагедія на Новокаховскій ГЕС це — катастрофа рівня Чорнобильської АЕС і весь світ мовчить!

Я знаю, що в цій біді Україна має сама зробити все, щоб допомогти нашим громадянам і зберегти те, що ще можна зберегти. Я і моя команда вже передали 100 000 гривень фонду,написала вона.Ба більше, зірка надасть квартиру в Києві для проживання багатодітній родині, яка залишилася без даху над головою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA