Валерій Залужний місто Херсон ЗСУ Валерій Залужний місто Херсон

Здавалось, що у 2017 році ставлення до жінок в ЗСУ почалось покращуватись, але зараз воно погіршилося в рази: Ірина «Незламна» Терехович-Сопко про доленосні зустрічі під час війни

Сейчас читают: 769
womo.ua

У 2014 році життя Ірини Терехович-Сопко у затишному Криму, де вона опікувалась лісами,  зіпсували «вежливые люди». І коли жінка-майор ФСБ у Сімферопольському шпиталі заявила Ірині: «У нас столько боеприпасов скопилось на складах!

Нам же надо как-то их утилизировать»,  — Терехович-Сопко вже  тоді зрозуміла, що росіяни на Криму не зупиняться. Після почутого вона настільки кардинально змінила своє життя, що отримала позивний «Незламна».

ФСБшники ще у 2014 році заявляли в обличчя, що будуть Україну різати по частинах та брати з кров’ю Як війна постукала у ваш дім? Я жила в Криму у 2014 році.

Мала на той час непогану роботу за своєю спеціальністю – інженер лісового, садового та паркового господарства. У мене була робота в Сімферополі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA