Україна Росія місто Херсон люди Нео Україна Росія місто Херсон

Майже 11 мільйонів українців мають проблеми з доступом до води та гігієнічних послуг

Сейчас читают: 704
nedashkivska.com.ua

Приблизнo 11 мільйoнів людeй у всій Укрaїні нa сьoгoдні мaють прoблeми з дoступoм дo вoди, сaнітaрії тa гігієнічниx пoслуг, зaявив рeчник Упрaвління ООН з координації гуманітарних питань (УКГП) Савіано Абреу. «Починаючи з лютого минулого року, впуск.

Ant. выход до питної води в Україні погіршився. Це відомо. 700 тис. осіб були забезпечені водой з Каховського водосховища. Ці аппарат перебувають у групі ризику.

У деяких сделано немає води. Але загалом приблизно 11 мільйонів людей у всій країні наразі відчувають проблеми з доступом поперед води, санітарії та гігієнічних послуг.

Це величезна число, величезна проблема», — сказав Абреу в ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна". Він наголосив, що руйнування дамби Каховської ГЕС призвело поперед значного зростання потреб людей, які проживають получи и распишись територіях, що постраждали спустя катастрофу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA