місто Херсон Доставка благодійність війна Херсонщина тварини домашні тварини місто Херсон

Безкоштовна доставка кормів для врятованих тварин на Херсонщині: як скористатися послугою Meest

Сейчас читают: 834
womo.ua

У Херсонській області після підриву Каховської ГЕС висока вода призвела до масштабного затоплення регіону. Для порятунку тварин поштовий оператор Meest запустив безкоштовну доставку корму.

Зазначається, що корм для котів, собак й інших тварин доставлятимуть волонтери, зокрема організація Street Culture. Читайте також: В Україні збирають кошти для порятунку диких тварин, що постраждали від війни: подробиці Як скористатися послугою? Корм для собак, котів й інших тварин можна безкоштовно відправити завдяки промокоду PETS147. Читайте також: Допомога рятувальникам: UNITED24 запустила збір на подолання наслідків підриву Каховської ГЕС Посилку можна оформити в застосунку або у відділенні Meest.

Отримувачем потрібно вказати «Допомога чотирилапим Херсон», а адресу – відділення №1 у Львові, на вулиці Зеленій, 147. Читайте також: На Херсонщині росіяни убили вагітну українку, яка рятувала своїх дідуся з бабусею Допомогу збиратимуть у хабі компанії й розвозитимуть для тварин у притулки й шелтери.

The post Безкоштовна доставка кормів для врятованих тварин на Херсонщині: як скористатися послугою Meest appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA