Україна місто Херсон кіно війна в Україні документальний фільм Україна місто Херсон

Вийшов документальний фільм «Культура під час війни. Південь»

Сейчас читают: 972
womo.ua

У новому фільмі команда Ukraїner після заходу і півночі країни досліджує східні й південні регіони. Зокрема розповідається про український південь, який одним із перших зустрів ворога під час повномасштабного наступу.

Насамперед, це Одеський національний художній музей, який продовжує виставки сучасного мистецтва, Херсонський обласний академічний музично-драматичний театр імені Миколи Куліша, що працює у звільненому місті.

А ще «Виделка fest» у Вилковому, організатором якого став військовослужбовець Сергій Гнезділов. Також стрічка розповідає про Юлію Манукян та Олександра Жуковського з Херсону, кримського художника Антіка Данова та культурну дипломатію Джамали. Читайте також: Український фільм «Ля Палісіада» номіновано на премію Європейської Кіноакадемії: подробиці Сценаристкою фільму стала Юлія Дунаєвська.

Стрічка вийшла за підтримки Європейського Союзу. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Вийшов документальний фільм «Культура під час війни.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA