Наталка Денисенко Олена Зеленська Тіна Кароль Володимир Зеленський Маша Єфросиніна місто Кривий Ріг місто Херсон новини Леся Нікітюк Наталка Денисенко Олена Зеленська Тіна Кароль Володимир Зеленський Маша Єфросиніна місто Кривий Ріг місто Херсон

"Прірва у серці": знаменитості відреагували на смертоносний російський теракт у Кривому Розі

Сейчас читают: 443
hochu.ua

Вранці 31 липня росіяни знову атакували Кривий Ріг, завдавши ракетного удару по цивільній інфраструктурі. Армія окупантів поцілила в 9-поверховий житловий будинок, завдавши руйнування з 4 по 9 поверхи в межах 1 під'їзду.

Друга ракета вразила чотириповерхову будівлю навчального закладу, знісши два поверхи.Від самого ранку в Кривому Розі тривають рятувальні операції, до яких долучилося понад 350 людей.

Станом на 17:00 того ж дня, кількість загиблих зросла до 5 осіб. Також відомо про 64 постраждалих, серед яких - двоє хлопчиків і три дівчинки віком від 4 до 17 років.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Сергій Лисак. Читати також "Дякую силам ППО, що ми живі:" реакція українських зірок на черговий обстріл Києва росіянами Українські знаменитості не залишилися осторонь наслідків чергової смертоносної терористичної атаки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA