місто Херсон діти місто Херсон

Rush Foundation проводить евакуацію ще 250 дітей-сиріт

Сейчас читают: 765
womo.ua

Rush Foundation рятує дітей з Чернівецької області, Херсону, Кривого Рогу та Марганця. Всі вони отримають безпечний притулок у Туреччині, де живуть діти проєкту “Дитинство без війни” В межах цієї місії 30 осіб з Херсона вже прибули до місця тимчасового притулку й чекають на відправлення до Туреччини.

Це діти, які перебували в окупації, є діти, чию домівку затопило через терористичний підрив дамби Каховської ГЕС. 53 дитини під опікою та діти з Державного бюро у справах дітей (ДБСД) були евакуйовані з села поблизу Чернівців.

Найближчим часом будуть вивезені  120 дітей з опікунами з Кривого Рогу та Марганця, де ситуація погіршується через обстріли та відсутність водопостачання.

Всі ці діти прибудуть до безпечного притулку в Анталії на початку липня. Загалом планується евакуація близько 250 осіб. «Для нас головне врятувати дітей.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA