Україна місто Київ місто Херсон ВДНГ війна в Україні фотовиставка Україна місто Київ місто Херсон

«Лінія зіткнення». Фронтові фотографії Ліберових зібрала виставка на ВДНГ

Сейчас читают: 343
womo.ua

Фотографи з Одеси Костянтин і Владислава Ліберови з початку війни в Україні зосередились на художній документалістиці. Їх фотографії з багатьох міст України стають вірусними у соцмережах і часто публікуються в іноземних ЗМІ.

5 квітня на ВДНГ відкриється виставка фронтових фотографій «Лінія зіткнення». Про це повідомляють на офіційному сайті національного виставкового комплексу.

Фото: @libkos До складу експозиції увійшли понад 150 документальних фото та відео з прифронтових міст та лінії фронту. Серед них – «Кладовище снарядів у Харкові», «Битва за Бахмут», «Зима на фронті.

Серебрянський ліс», «30 годин на нулі», «Останній штурм Да Вінчі» та інші світлини воєнного блоку. Ще один блок складають фотографії цивільного населення Мар’їнки, Бахмута, Соледара, Херсона, Лисичанська, Бучі, Миколаєва й інших українських міст у реаліях воєнних подій.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA