Тарас Тополя місто Севастополь місто Херсон Антитіла День незалежності України новини вірші Тарас Тополя місто Севастополь місто Херсон

Тарас Тополя зворушив пророчим віршем про перемогу України (ВІДЕО)

Сейчас читают: 237
hochu.ua

Фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який отримав нагороду за оборону Харкова, долучився до числа знаменитостей, котрі на День Незалежності України вирішили потішити шанувальників своєю творчістю.

Однак цього разу музикант представив не нову композицію, а чуттєвий вірш про швидку перемогу нашої країни над ворогами. Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram Тарас Тополя поділився відеороликом, знятим на тлі державного прапора.

У кадрі артист з'явився в зеленій вишиванці та прочитав вірш, який написав до державного свята. Читати також Рядками Ліни Костенко: Леся Нікітюк чуттєво привітала українців із Днем Незалежності (ВІДЕО) У ньому виконавець згадав захисників України, які попри всі ризики продовжують боротися за незалежність нашої країни безпосередньо на фронті.

А крім того, Тарас заінтригував словами про перемогу України у війні з агресором, яка неодмінно відбудеться. Прокинемось одного разу о 6 ранку на зорі,Хтось вдягне форму, ту що вчора нову придбав за бойові.І з вечора на ній рядочком вчіпив медалі ордени,Заслужені – за Севастополь, Херсон, Бахмут, за Ровеньки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA