Тіна Кароль місто Софія місто Херсон війна співачка Тіна Кароль місто Софія місто Херсон

Тіна Кароль зібрала гуманітарну допомогу для багатостраждальної Херсонщини: у пакунках - лише найбільш необхідне (ВІДЕО)

Сейчас читают: 692
hochu.ua

Популярна українська співачка Тіна Кароль не могла залишатися осторонь трагедії, яка відбулася на Херсонщині, а саме – підрив Каховської ГЕС російськими окупантами.

Артистка разом зі своїм іменним фондом закупила човни, жилети та штани-броди для порятунку людей із затоплених домівок. Деталі – в матеріалі HOCHU.ua!Тіна Кароль на своїй сторінці в Instagram розповіла, що готова допомагати постраждалим, які опинилися в страшній ситуації.

Зірка зі своєю командою відправляє гуманітарну допомогу. Читати також Максим Галкін відреагував на підрив Каховської ГЕС та підтримав українців (ФОТО) Коли дізналися про Херсон серце крається.

Всім чим можемо, морально допомагаємо, і ось, сьогодні, маємо можливість надіслати човни, жилети, штани-броди. Дякую моїм чарівницям у фонді.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA