місто Херсон Журналистика війна Херсонщина окупація кіно відео місто Херсон

Журналістка Анжела Слободян випустила фільм «Навала» про окупацію Херсонщини: відео

Сейчас читают: 145
womo.ua

Херсонська журналістка Анжела Слободян випустила документальну стрічку «Навала», яку зняла під час російської окупації Херсонщини.

Про це пише Kavun.city. Стрічка триває пів години й розповідає про родину з Херсонщини, яка в перші дні окупації росіянами зазнала втрати.

Своїми емоціями й спогадами поділилася вдова місцевого жителя Леоніда, а також її донька. Леонід загинув у перші дні вторгнення росіян на Херсонщину у 2022 році. Читайте також: Премія «Кіноколо»-2023: повний список номінантів Сама Анжела Слободян також понад чотири місяці прожила в російській окупації й увесь цей час фіксувала історії мешканців Херсона.

Згодом вона потрапила в полон до росіян, де провела 31 день. Читайте також: «Золота дзиґа»-2023: назвали всіх лауреатів Національної кінопремії Фільм «Навала» Слободян виклала у вільному доступі на власному ютуб-каналі «Около TV».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA