місто Маріуполь місто Херсон благодійність буча жінки Київщина місто Маріуполь місто Херсон

«Дівчата»: у Бучі відкрили простір для жінок

Сейчас читают: 319
womo.ua

Громадська організація «Дівчата» ініціювала відкриття дружнього простору для жінок і дівчат. Про це повідомили в самій організації.

Зазначається, що відвідувачки зможуть отримати допомогу від фахових спеціалістів, зокрема психологічну підтримку та юридичні консультації.

Також передбачені розваги для дорослих і дітей: майстер-класи, арт-терапія, кіноклуб, заняття спортом, чаювання, лекції про жіноче здоров’я тощо. Читайте також: Зеленський підписав закон щодо заборони книжок з Росії та Білорусі: деталі Читайте також: Кримінальне переслідування за сексуальне насильство, пов’язане з конфліктом: Андрій Костін підписав стратегічний план Простір розташований на цокольному поверсі, тому під час повітряних тривог активності не перериватимуться.

А на випадок відключень світла «Дівчата» мають власний генератор. Читайте також: На Закарпатті відкрили модульні будинки для переселенців з Херсону та Маріуполя: фото Простір знаходиться на бульварі Богдана Хмельницького, 19.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA