Тіна Кароль Ватикан місто Маріуполь місто Херсон війна новини шоубізнес Тіна Кароль Ватикан місто Маріуполь місто Херсон

Тіна Кароль зустрілася з Папою Римським і порадувала його особливим презентом (ВІДЕО)

Сейчас читают: 735
hochu.ua

Популярна українська співачка Тіна Кароль, яка підтримала переселенців із Херсона, особисто зустрілася з Папою Римським. Артистка вирушила з візитом до Італії, де поспілкувалася з Понтифіком і подарувала йому особливу книгу.

Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!У Мережі з'явилося відео, на якому Тіна Кароль підходить до Франциска на заході з нагоди 50-ї річниці відкриття колекції сучасного мистецтва Музеїв Ватикану.

Українська співачка потиснула Папі Римському руку, про щось із ним поговорила, а наприкінці — подарувала йому оригінал щоденника хлопчика Єгора з Маріуполя.

Читати також Точна копія батьків: Тіна Кароль показала, як виглядає зараз її 14-річний син (ФОТО) Його Святості Папі Франциску сьогодні  мною був передан оригінал щоденника хлопчика Єгора з Маріуполя, в якому немає дитячих мрій, бо мрія вижити, про яку він пише, не може вважатися дитячою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA