місто Херсон Джаз музика українська музика війна війна Росії проти України війна в Україні місто Херсон

Написані під час війни: в Україні випустять вінілову платівку джазових композицій

Сейчас читают: 924
womo.ua

Saint Bar готує до випуску колекційний вініл Saint Jazz Collections з композиціями українських джазових музикантів. Перша платівка побачить світ вже на початку нового року, до неї увійдуть вісім композицій від джазових музикантів з різних куточків України.

Про це повідомляє Saint Bar у Facebook. Читайте також: Ода коханню та пристрасті: BRYANGIN представляє нову пісню «Фурія» Ідея — зафіксувати творчість українських композиторів, які пишуть музику під час війни.

У першу платівку увійдуть вісім композицій від джазових музикантів з різних куточків України: з Києва, Харкова, Херсону, Одеси та Черкас.

Їхні імена поки тримають у таємниці, але зазначають, що серед них є головний диригент національного театру, керівник джазового факультету та кілька композиторів. Читайте також: Королева попмузики Мадонна святкує 65-річчя: ТОП-5 хітів, які варто послухати Зазначається, що в релізі буде як нова авторська музика, написана спеціально для цієї збірки, так і народні мелодії та вже опубліковані композиції в новому аранжуванні. Читайте також: Юлія Паєвська (Тайра) знялася у кліпі гурту Ukie’z: відео Додамо, що тираж Saint Jazz Collections обмежений — лише 300 примірників.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA