місто Маріуполь місто Херсон місто Мариуполь житло переселенці ВПО місто Маріуполь місто Херсон місто Мариуполь

На Закарпатті відкрили модульні будинки для переселенців з Херсону та Маріуполя: фото

Сейчас читают: 685
womo.ua

12 модульних будинків для переселенців з Херсону та Маріуполя відкрили на Закарпатті. Про це повідомила Закарпатська обласна рада.

Зазначається, що облаштування будинків та території навколо них профінансував уряд Словацької республіки. Вони виділили понад вісім мільйонів гривень.для програми SlovakAid, яка закупила інвентар та зробила підготовчі роботи, підведення і монтаж комунікацій, включно з електромережею та освітленням, каналізацією.

А також – реконструкцію даху у головній будівлі дитячого будинку. Читайте також: У Дніпрі відкрили гуртожиток для переселенців з Маріуполя: фото Надалі тут планують встановлення альтанки, побудувати парковки та висадити зелені насадження.

У новозбудованому модульному містечку житимуть родини із Херсона, а у дитячому центрі «Ковчег миру» – 24 дитини з Маріуполя. Читайте також: На Івано-Франківщині створили прихисток для жінок із дітьми з інших регіонів України Проте, модульні містечка для переселенців «не спрацювали», сказала на конференції«Право на гідність в місцях компактного поселення» віцепрем’єр-міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA