Украина місто Херсон допомога медична допомога лікарі Украина місто Херсон

На Донеччині та Херсонщині медики-волонтери надавали безкоштовну допомогу постраждалим

Сейчас читают: 299
womo.ua

14 – 15 січня на Донеччині та Херсонщині медики-волонтери українсько-ізраїльської медичної волонтерської місії FRIDA Ukraine надавали безкоштовну медичну допомогу постраждалим від війни українцям.

Про це повідомляє пресслужба «Датагруп-Volia». Медики організували безкоштовну допомогу у Херсоні, Бахмуті та Лимані. Загалом, за ці два виїзди, на кошти «Датагруп-Volia», а це понад 1 300 000 гривень, було закуплено більше ніж 6000 упаковок медикаментів, а лікарі були забезпечені трансфером, проживанням, генератором та безперебійним зв’язком.

Серед волонтерів були лікарі різних спеціальностей: кардіологи, гінекологи, ЛОРи, хірурги, педіатри та лікарі-інфекціоністи, онколог, парамедик, психіатр, ендокринолог, анестезіолог, гастроентеролог, дерматолог, уролог.

У Донецькій області за два дні лікарі провели понад 580 консультацій для 290 пацієнтів, серед яких 16 – діти. Також зробили 43 електрокардіографії (ЕКГ), 66 ультразвукових діагностик (УЗД) та передали 1213 упаковок медикаментів людям, які їх потребують.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA