королівська родина коронавірус

Королева Элизавета ІІ захворіла на коронавірус

Сейчас читают: 912
cosmo.com.ua

Днями ми розповідали про те, що Єлизавета ІІ під час робочої зустрічі у Віндзорському замку поскаржилась на проблеми зі здоров`ям. «Як бачите, я не можу рухатись», — сказала вона новому міністру оборони Великобританії, генерал-майору Елдону Міллару, та його попереднику, контр-адміралу Джеймсу Маклауду, вказавши на свою ліву ногу та палицю, яку тримала у руках.

Водночас, західні ЗМІ зазначали, що королеві пощастило уникнути зараження коронавірусом, яким хворіє її син, принц Чарльз. Однак, як стало відомо нпа вихідних, Єлизавета ІІ все ж захворіла на коронавірус — її тест показав позитивний результат.

Як заявили в Букінгемському палаці, королева відчуває легкі симптоми застуди, але планує продовжити виконувати свої обов`язки наступного тижня. «Вона продовжуватиме отримувати медичну допомогу та дотримуватися всіх відповідних вказівок», — йдеться у заяві.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA