компот рецепти напої

Компоти з вишні, малини та смородини: прості рецепти консервації на зиму

Сейчас читают: 402
womo.ua

Любите компоти? Сезон консервації оголошуємо відкритим! Назарі хочемо поділитися простими та смачними рецептами компотів на зиму.

Це чудова альтернатива магазинним газованим напоям чи сокам, в яких багато шкідливих речовин. Тому якщо ви не знаєте, що робити з великою кількістю врожаю вишень, смородини чи малини — представляємо пятірку смачних рецептів компотів. Топ-5 рецептів компотів з вишень, малини та смородини Компот з вишень на зиму  Інгредієнти: 1 банка 3 л води 300 г вишень 200 г цукру гілочка м’яти Вишню спочатку помиємо і переберемо від гнилих, зіпсованих ягід.

Воду з вишні зливаємо і підготуємо чисті, стерилізовані банки, в яких ми й будемо консервувати наш компот. Наповнюємо трилітрові банки вишнями. (Головна умова смачного і насиченого компоту — потрібно наповнювати банки на 1/3 ягодами).

Потім насипаємо цукор у кожну банку. На одну трилітрову банку нам знадобиться 1 склянка цукру. Та кладемо м’яту. Ставимо в каструлі воду на плиту та доводимо до кипіння.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA