рецепти прості рецепти морозиво десерти

Домашнє морозиво: прості рецепти з натуральних та смачних інгредієнтів

Сейчас читают: 252
womo.ua

Морозиво — найулюбленіший літній десерт всіх дітей та дорослих. Саме морозиво рятує нас від спеки та спраги, особливо якщо виготовлене із соків, йогурту, вершків чи просто фруктів або ягід.

Ми зібрали для вас найсмачніші та найпростіші рецепти морозива, які дуже легко готувати вдома. Потіште дітей та себе у спекотні літні дні цим фруктовим, корисним та надзвичайно смачним морозивом. П’ять найкращих та простих у приготуванні рецептів морозива з літніх ягід та фруктів  Заморожений сік — найулюбленіше морозиво всіх дітлахів  Інгредієнти: 240 мл натурального йогурту 4 ст.

л. кленового сиропу ¾-1 ч. л. мигдалевого екстракту, на свій смак 120 мл лісових ягід, джему чи варення 60 г підсмаженого мигдалю з пластівцями Спосіб приготування:  Змішати йогурт з 2 ст.

л  кленового сиропу та мигдальним екстрактом на свій смак. Обережно розділити між 6 формами для льодяників. Вилити ягоди на йогурт у формочках так, щоб він був зверху.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA