рецепти що приготувати

Що приготувати з баклажанів: смачні та прості рецепти

Сейчас читают: 319
womo.ua

Рецепти страв з баклажанів в нашій добірці допоможуть вам визначитися, що приготувати на сніданок, обід чи вечерю з літніх овочів.

Баклажани з сиром пармезан, пікантний рататуй, ситна мусака та багато іншого: кількість смачних страв, які можна приготувати з баклажанів, майже не обмежена.

Ми підготували добірку рецептів з баклажанів, які змусять вас полюбити баклажани й можливо цей овоч стане вашим улюбленим цього літа! Читайте також: Що приготувати з кабачків?

Смачні та прості рецепти страв на будь-який смак Прості рецепти страв з баклажанів Мусака з баклажанів Інгредієнти: Баклажани 5-6 шт Цибуля 2 шт Помідори 6-8 шт М’ясо (свинина, яловичина) 0.5 кг Перець болгарський 3 шт Рослинна олія 50 мл Сіль, чорний мелений перець, сухі середземноморські трави до свого смаку Для мусаки з баклажанів потрібні найсвіжіші молоді овочі: баклажани з темною поверхнею, стиглі різноколірні помідори, велика цибуля і хороший солодкий перець.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA