рецепти їжа поради читання коктейлі вибір редакції

Улюблені коктейлі відомих письменників: рецепти та історії створення

Сейчас читают: 259
womo.ua

Світ літератури сповнений не лише захоплюючих історій, але й цікавих фактів про життя та уподобання письменників. Сьогодні  пропонуємо вам зазирнути у келихи відомих майстрів слова та познайомитися з їхніми улюбленими коктейлями, які, можливо, стануть джерелом натхнення для ваших власних творчих звершень. Дайкірі Ернеста Гемінгуея Ернест Гемінгуей був відомий своєю любов’ю до коктейлів, особливо до дайкірі.

Хемінгуей часто відвідував бар «El Floridita» в Гавані, де був створений спеціальний дайкірі, названий на його честь. «Колиска дайкірі» — саме таким гаслом пишається бар Ель Флоридіта.

І не дарма, адже саме тут Гемінгуей насолоджувався своїми улюбленими коктейлями. Фраза Гемінгуея «Мій мохіто в Ла Бодегіта, мій дайкірі в Ель Флоридіта» — зробила бар справжньою Меккою для туристів з усього світу.

Цей варіант коктейлю був менш солодким і містив більше рому, ніж традиційний дайкірі. Інгредієнти: 60 мл білого рому 30 мл свіжого соку лайма 15 мл грейпфрутового соку 15 мл лікеру «Maraschino» 1 чайна ложка цукру Лід Приготування: Змішайте всі інгредієнти в шейкері з льодом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA