кухня рецепт меню здоров'я продукти правильне харчування

Що приготувати з кабачків? Смачні та прості рецепти страв на будь-який смак

Сейчас читают: 425
womo.ua

Сезон кабачків відкрито! Настав час скуштувати найцікавіші та найсмачніші страви з кабачків. Адже цей овоч надзвичайно корисний для діабетиків, жінок, людей з хворобами серця та тих, хто має проблеми зі шлунково-кишковим трактом тощо.

Печені, смажені чи тушені, з овочами та м’ясом, хрусткі та таючі – вибирайте з нашої добірки смачний та простий рецепт приготування страв з кабачків.

Запевняємо, що один із рецептів вам точно припаде до душі. ТОП-5 найпростіших рецептів з кабачків  Кабачки тушковані з овочами Фото: pixabay.com Це самостійна страва та гарнір одночасно.

При цьому тушковані кабачки однаково смачні як у гарячому, так і холодному вигляді. Інгредієнти: 2 середні кабачки; 1 морква; 2 помідори; 1 болгарський перець; 1 цибулина; 2 зубчики часнику; 2 столові ложки соняшникової олії; 2 столові ложки томатної пасти; сіль та чорний мелений перець — на свій смак; 1 пучок кропу та петрушки. Читайте також: Що приготувати: кримський лагман від Тетяни Літвінової Приготування: Помийте всі овочі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA