Заготовки на зиму рецепти прості рецепти варення

Варення на зиму з літніх ягід та фруктів: топ-5 найпростіших рецептів

Сейчас читают: 679
womo.ua

Варення — найкращий спосіб законсервувати літні ягоди та фрукти на зиму. Хочете приготувати джем чи варення на зиму? Як щодо того, щоб спробувати приготувати смачний та простий в приготуванні джем з абрикос або варення з малини, вишень, агрусу чи смородини.

Ми підготували для вас добірку простих рецептів варення з сезонних ягід та фруктів з мінімум інгредієнтів. Малинове варення на зиму: простий рецепт  Цей спосіб приготування малинового варення вважається найпростішим.

Ягоди не розварюються, зберігають зовнішній вигляд і смакові якості, варення виходить солодким і соковитим, а сироп — прозорим. Читайте також: Домашнє морозиво: прості рецепти з натуральних та смачних інгредієнтів Інгредієнти:  малина — 1 кг; цукор — 1 кг.

Помістіть ягоди в каструлю і засипте цукром. Залиште на 3-5 годин, щоб малина пустила сік. Потім поставте місткість на маленький вогонь і варіть 15 хвилин.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA