рецепти огірки прості рецепти

Що приготувати з огірків: топ-5 незвичайних рецептів консервації на зиму

Сейчас читают: 878
womo.ua

Огірки на зиму мають багато переваг. Цей овоч вважається ідеальним продуктом через його основні поживні речовини. Завдяки високій якості корисних поживних речовин огірок дуже цінується.

Огірок вважаються ідеальним продуктом для лікування та профілактики завдяки наявності певних рослинних сполук та антиоксидантів.

Огірки низькокалорійні й містять багато води та розчинної клітковини, яка підтримує організм у зволоженому стані, тим самим запобігаючи зневодненню. Читайте також: Компоти з вишні, малини та смородини: прості рецепти консервації на зиму Огірки часто їдять сирими або маринованими, вони мають м’який, хрусткий та освіжаючий смак, який чудово поєднується з салатами та бутербродами.

Крім того, огірки часто вживають сирими як низькокалорійну закуску. Їх можна поєднувати з хумусом, оливковою олією, сіллю або салатною заправкою, щоб підсилити смак.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA