рецепти День батька літні страви українські страви

Що приготувати на День батька: смачні рецепти святкового столу

Сейчас читают: 376
womo.ua

День батька в Україні щороку відзначається на третю неділю червня, у 2024 році дата припала на 16 червня. Тому саме в цей день всіх татусів вітають з Днем батька.

А ви вже привітали свого татка? На День батька крім листівок, побажань та вцілому привітань з Днем батька ми підготували для вас добірку фільмів та рецептів.

Тому не зволікайте, приготуйте щось смачненьке своєму татку, виберіть фільм для сімейного перегляду, надішліть гарну листівку чи побажання у месенджер, аби ваш тато був у гарному настрої цілий день і насолоджуйтеся компанією один одного. Читайте також: Місяць гордості: яскраві рецепти «веселкових» десертів Що приготувати татку на День батька? Побалуйте тата цього Дня батька його улюбленою домашньою стравою, смачною закускою чи блискучою випічкою.

Незалежно від того, чи то класичний гамбургер, ніжний шоколадний пиріг чи шашлик, у нас є безліч варіантів страв і рецептів до Дня батька, які допоможуть вам відсвяткувати цей особливий день. Гамбургер Інгредієнти: 2 моркви, подрібнені 125 г редиски, тонко нарізаної 2 лайма з цедрою та вичавленим соком 2 столові ложки соусу шрірача 100 г легкого майонезу 750 г свинячого фаршу 5% жирності 4 ріпчастої цибулі, дрібно нарізані 15 г свіжої м’яти та свіжого коріандру 1-2 свіжих чилі, очищених від кісточок і дрібно нарізаних кубиками (за бажанням) 2 столові ложки соєвого соусу зі зниженим вмістом солі олія, для смаження (за бажанням) 6 булочок для гамбургерів (ми використовували булочки бріоші), підсмажених 1 огірок, очищений від шкірки Спосіб приготування:  Змішайте моркву та редис з цедрою лайма та соком.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA