Украина Польща варшава жінки Украина Польща

Ukrainian Tech Zone: спільнота Wtech проведе простір для жінок-лідерок у tech за сприяння Perspektywy Women in Tech Summit 2024

Сейчас читают: 806
womo.ua

Міжнародна некомерційна спільнота для жінок-лідерок у tech-індустріях Wtech, заснована у 2018 році Вікторією Тігіпко та Вірославою Новосильною, стала співорганізатором Ukrainian Tech Zone в рамках Perspektywy Women in Tech Summit 2024 у Варшаві.

Мета Ukrainian Tech Zone спрямована на об’єднання технологічних компаній та онлайн-бізнесу, а також некомерційних організацій, які підтримують жінок у технологіях як в Україні, так і за її межами.

12 та 13 червня в рамках простору учасники та партнери саміту зможуть почути надихаючі історії від технологічних лідерок та лідерів, дізнатися, як українські компанії та спільноти залишаються сильними та змінюють світ через свої інноваційні ідеї та продукти та розширити свою нетворкінг-мережу. Читайте також: Манікюр на літо 2024: трендові ідеї на кожен день Також Wtech в рамках технологічної сцени саміту представлять панельну дискусію на тему “Зростаюча роль жінок у стартап-екосистемі”.

Спікерками панелі стануть: Христина Серьожечкіна, Wtech Ukraine Lead Partner та CEO Kooperativ; Ганна Магєра, Wtech Ambassador та керуюча директорка ICLUB; Валерія Борщ, Wtech Lead Partner in Europe, керівниця відділу маркетингу в GIATA GmbH; Катерина Наконечна, партнерка Wtech у Києві, комерційна директорка GMS AG; Анастасія Солодовнікова, модераторка панелі, партнерка Wtech у Варшаві, експертка у сфері Supply Chain&Logistics Tech. “З моменту створення Wtech у 2018 році, ми разом із Вікторією Тігіпко прагнули розвинути спільноту у міжнародний хаб, який допоможе жінкам з різних країн знайти підтримку, менторство та нові можливості.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA