Україна Україна

Українські полярники поділилися фотокартками морських котиків поруч зі станцією

Сейчас читают: 715
womo.ua

В Антарктиці українські полярники спостерігали за морськими котиками. Через велику кількість тварин поруч зі станцією «Академік Вернадський» науковці назвали це «котячим нашестям».

Про це на своїй сторінці розповів Національний антарктичний науковий центр. Фото: facebook.com/AntarcticCenter Саме восени тварини зазвичай збираються неподалік вид станції.

Так трапилося й цього разу, адже в Антарктиці якраз настала осінь. Фото: facebook.com/AntarcticCenter Пісял підписання Договору про Антарктику тварини знаходяться під захистом, їх не можна турбувати. Читайте також: До антарктичної станції «Академік Вернадський» вирушила рекордна кількість жінок Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Українські полярники поділилися фотокартками морських котиків поруч зі станцією appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA