Україна школа діти виховання війна в Україні новини Україна

Українські учні навчатимуться за допомогою штучного інтелекту, VR-технологій, Minecraft та Убер-Школи

Сейчас читают: 687
womo.ua

Повномасштабна війна в Україні вплинула на всі сфери життя, зокрема й освітню: зруйновані заклади освіти, стрес дітей, їхніх батьків, опікунів та вчителів, неможливість навчатись у безпечних та комфортних умовах через постійні повітряні тривоги та періодичні відключення світла — усе це стало реальністю після 24 лютого 2022 року та увійшло до нашого життя.

Для надання доступу до освіти в умовах війни Міністерство освіти і науки України разом із міжнародними партнерами розбудовують мережу Цифрових освітніх центрів (DLC).

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) та Асоціація інноваційної та цифрової освіти вже відкрили 16 Цифрових освітніх центрів (DLC) у Херсонській, Миколаївській та Одеській областях.

У Цифрових освітніх центрах учні зможуть безплатно: за допомогою штучного інтелекту визначити, які предмети та теми зі шкільної програми їм потрібно надолужити; навчатись за допомогою інтерактивних кейсових уроків; проходити практичні та лабораторні роботи, використовуючи технології віртуальної (VR) та доповненої (AR) реальності; отримувати індивідуальні консультації (надолужувати освітні втрати) через спеціальний застосунок (так звана Убер-Школа); набувати навички, що мають найбільший попит у XXI столітті, завдяки «Урокам для успішного життя»; розважатись з користю зі спеціальною освітньою програмою «Minecraft»; визначити свій рівень володіння та опанувати українську та англійську мови; отримати психоемоційну підтримку;         сформувати Паспорт Здібностей до 1 000+ сучасних професій за допомогою сертифікованого профорієнтаційного адаптивного тестування, визначити професію своєї мрії та побудувати індивідуальну траєкторію подальшого навчання та кар’єри. «Мета Цифрових освітніх центрів — забезпечення безперервного навчання дітей та

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA