місто Маріуполь Netflix українські фільми фільми місто Маріуполь

Які українські фільми покажуть на Netflix у червні 2024 року

Сейчас читают: 695
womo.ua

У червні 2024 року на потоковому сервісі Netflix покажуть три українських фільми. З повним списком стрічок можна ознайомитися далі в статті.

Netflix щомісяця оновлює список фільмів та серіалів, які зявляться на потоковому сервісі. Цього місяця Netflix опублікував великий список кінопремєр для перегляду у червні 2024 року — 65 фільмів та серіалів.

В цей довгий список попали три українських фільми — «Тісто», «Чому я живий» та «Я і Фелікс». Читайте також: Любовний гороскоп на червень 2024 року: хто зі знаків Зодіаку знайде своє кохання, а хто втратить Коли та які українські фільми покажуть на Netflix: дати Зазначимо, що український фільм «Тісто» режисера Дмитра Кочнева зявиться на Netflix 5 червня 2024 року.

З повним описом та фактами про фільм можна ознайомитися тут. Трейлер подивитися можна тут. Також 5 червня 2024 року на Netflix покажуть стрічку режисера Новака Віллена Захаровича «Чому я живий». Читайте також: Фільм «Чому я живий» про Маріуполь у часи нацистської окупації тепер є в безкоштовному доступі Події фільму розгортаються на околиці Маріуполя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA