бренд День матери українські бренди подарунки свято ідеї для подарунків

Що подарувати мамі: українські бренди представили новинки до Дня матері

Сейчас читают: 553
womo.ua

На носі важливе свято для кожної дитини та мами — День матері, який відзначається 14 травня У цей день дуже важливо підтримати мам і нагадати їм, як сильно ви їх любите.

Редакція WoMo підготувала добірку подарунків для мами, які зроблять їх щасливими. ODARKA Український бренд ODARKA презентує до Дня матері новий дроп унікальних сорочок, які можна вишити власними руками, самостійно обравши символи та їх послідовність.

Лімітована колекція складається із 25 сорочок бежевого кольору one size. Також бренд випускає шопери, які присвячені 10 різним етнічним українським регіонам.

Це різні типові візерунки, які взяли з рушників, предметів побуту та об’єднали їх в одній кольоровій гамі. До кожного набору входить сорочка чи шопер, все необхідне для вишивання та орнаменти, які можна поєднувати між собою чи використовувати окремо, щоб створити унікальний виріб, котрий символізуватиме почуття любові та єдності.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA