Олег Машуковський місто Одеса Скандал блогер тварини відео Олег Машуковський місто Одеса

Знущання з морських котиків в Одесі: що сталося та безглузда відмазка дельфінарію «Немо»

Сейчас читают: 672
womo.ua

Одеський дельфінарій «Немо» потрапив у гучний скандал. Зоозахисна організація UAnimals звинуватила дельфінарій у жорстокому ставленні до тварин.

Причиною звинувачень стало відео українських блогерів у соцмережах, які взяли в «оренду» морських котиків. Про це повідомила організація UAnimals у Facebook.

За даними зоозахисників, блогерка під ніком st.makeeva.family опублікувала в соцмережі TikTok-відео з готельного номера Nemo Hotel Resort & SPA, на якому видно, що в готельному номері є морські котики, яких, на думку активістів, надали з дельфінарію для зйомки. Читайте також: UAnimals опублікував ролик, на якому тварини виконали гімн України Читайте також: З початку 2023 року в Україні відкрито понад 8о кримінальних справ щодо жорстокого поводження з тваринами Схоже відео з морським котиком опублікував у TikTok блогер Олег Машуковський.

На записі тварина лежить на дивані у номері «Немо». Користувачі соцмережі звернули увагу, що в котика червоні очі. Після розголосу та хвилі хейту обидва блогери видалили публікації.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA