Китай Сша Україна Польща Німеччина Франція Італія українські бренди ринок дослідження Gradus Research Китай Сша Україна Польща Німеччина Франція Італія

Чи готові споживачі за кордоном купувати українські товари, – дослідження

Сейчас читают: 586
womo.ua

Gradus Research провели дослідження в Україні та шести інших країнах Європи (Польщі, Німеччині, Великій Британії, Італії, Франції та Нідерландах), щоби визначити, як українські бренди сприймають за кордоном.

Зазначається, що Україна потрапила в список країн, до ринку яких іноземним виробникам зайти порівняно легше. Хоч більшість українців і надає перевагу вітчизняним брендам, частка довіри до іноземних виробників залишається великою.

У топі – Німеччина, США і Велика Британія. У списку країн із високою відкритістю до закордонних виробників також опинилися Польща й Італія.     Читайте також: У ЗСУ підтримали ініціативу створення окремого жіночого підрозділу Натомість Велика Британія і Франція – це «закриті для іноземних виробників ринки», вважають дослідники.

Жителі цих країн, згідно з опитуванням, перш за все звертають уваги на власні бренди й «не дуже бажають» купувати іноземні товари. Читайте також: Українки зможуть безкоштовно навчатися IT та інженерії: подробиці Якщо розглядати фактор привабливості ціни, то вгору виривається Китай.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA