Українські ілюстратори потрапили до довгого списку престижної премії World Illustration Awards 2024

Сейчас читают: 969
womo.ua

Британська асоціація ілюстраторів оприлюднила довгі списки премії World Illustration Awards 2024. До них потрапили одразу чотири українських ілюстратори.

Про це повідомляє «Читомо» з посиланням на сайт асоціації. До списку потрапили Маша Фоя, Сергій Майдуков, Олеся Секереш і Марі Кінович.

Журі відзначило наступні роботи: ілюстрації Маші Фої «Adobe Creative Residency site» у категорії Advertising Фото: @Маша Фойя обкладинка Сергія Майдукова до книжки «Російський колоніалізм» (видавництво IST Publishing) у категорії Book Covers Фото: @IST Publishing ілюстрація Сергія Майдукова «The Story of Wartime Kyiv» для книжки «I Will Show You How It Was: The Story of Wartime Kyiv» Іллі Пономаренка видавництво (Bloomsbury Publishing) у категорії Book Covers Фото: @Bloomsbury Publishing обкладинка Марі Кінович “Our.

Common.” для однойменної книжки Тані Касьян  (видавництво «Лабораторія») у категорії Book Covers Фото: @Лабораторія ілюстрації Олесі Секереш до книжки Василя Карп’юка «Чудернацька карпатська історія» (видавництво Discursus) у категорії Children’s Publishing.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA