Олена Зеленська Україна материнство здоров'я краса жінки Олена Зеленська Україна

Українські бренди розробили доглядову косметику, що допомагає порозумітись мамам і підліткам

Сейчас читают: 864
womo.ua

Український бренд аромакосметики для тіла та волосся very very zen та бренд доглядової косметики для тінейджерів і тих, хто за крок до цього віку, teens only  спеціально до Дня матері створили особливий музичний джингл “Take it easy” та випустили однойменний дроп доглядової косметики.  “Take it easy” — це про порозуміння між мамами та підлітками, спільні точки дотику та цінності.

Косметичний набір складається з гель-мила та зволожувального міста для тіла, що підходить як мамам, так і підліткам. Його особливість полягає у спеціальній аромаформулі, що допомагає боротися зі стресом та повертає гарний настрій.

Аромат поєднує ноти цитрусових, конвалії та мускусу, що чинять заспокійливу дію, стабілізують емоції та повертають сили. Тому саме у травні два косметичні бренди вирішили обʼєднатися та створити абсолютно новий підхід до догляду за собою: підтримати такі різні, втім такі схожі покоління мам та дітей.

Часом, щоб уникнути непотрібних і безглуздих сварок, потрібно лише зробити кілька глибоких вдихів і поставитись з гумором до ситуацій, які можуть нас дратувати.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA