здоров'я психологія поради жінки натхнення

Юлія Дамочкіна: Я досліджую, які стратегії поведінки руйнують стосунки

Сейчас читают: 165
womo.ua

Юлія Дамочкіна — дипломована психологиня, сексологиня, сімейна консультантка, викладачка та авторка курсів з психології, сексології, розкриття жіночого сексуального потенціалу, розвитку емоційного інтелекту та побудови щасливих, гармонійних стосунків вже цієї суботи виступить на Women Power Forum.

Womo поспілкувались із Юлією та дізнались який насправді зв’язок між емоційним інтелектом та сексуальним задоволенням, з якими труднощами стикаються сучасні пари у побудові щасливих та гармонійних стосунків, і які нагальні питання постали під час війни. Як ви вперше зацікавилися психологією та сексологією, і як це привело вас до вибору такої професії? Я належу до категорії людей, які завжди та багато вчаться: читаю, відвідую заходи, тренінги.

Мені багато чого цікаво. Одного разу потрапила на тренінг з типології особистості, що відкрив мені очі на багато речей, які про себе раніше не усвідомлювала.

Було відчуття, що я знайшла ключ від потаємних дверей моїх бажань, цінностей та справжнього глибокого розуміння  мотивів власних вчинків.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA