Pochayna Event Hall

Результативні тілесні практики за методом Фельденкрайза, які допомагають при стресі, тривожності, ПТСР, розладах сну

Сейчас читают: 805
womo.ua

14.12 о 19:00 єдина у Києві офлайн-група тілесної практики за методом Фельденкрайза запрошує на  заняття у Pochayna Event Hall з сертифікованим спеціалістом з методу, тренером Андрієм Венглюком. Цього разу локація запрошує гостей на практику за методом Фельденкрайза, що довів свою ефективність і свого часу став проривом у фізичній терапії.

За думкою Моше Фельденкрайза, засновника, тренування кінестетичної і пропріоцептивної самосвідомості покращує загальні функції організму.

Метод заснований на “органічному навчанні” управління людини своїм тілом, що відбувається при розвитку від немовляти до дитини.

На підставі своїх спостережень і досліджень Фельденкрайз припустив, що це навчання може продовжуватися і після дитячого віку, дорослими.  “Приєднатися можна з будь-якого заняття, — розповідає тренер Андрій Венглюк, —  Це означає, що ми працюємо завжди з одним і тим самим.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA