Україна Швеція серіали підлітки що подивитись «Фонд Маша» поради психолога поради батькам Україна Швеція

Топ-6 серіалів для підлітків, які допомагають дорослішати

Сейчас читают: 298
womo.ua

Підлітковий вік – це час змін і випробувань. Підлітки шукають себе, досліджують світ і намагаються зрозуміти, хто вони такі.

Психологиня проєкту «Смілива» від «Фонду Маша» Марина Діденко радить серіали, які допоможуть підліткам розібратися у всіх цих питаннях Серіали для підлітків можуть допомогти їм у цьому, адже вони часто торкаються важливих тем, таких як дружба, любов, сім’я, школа, дорослішання і самоідентифікація.

Та перегляд цих серіалів буде корисним не лише для підлітків, а й для батьків, допоможе їм краще зрозуміти своїх дітей, їхні емоції та поведінку. «Перші ластівки», Україна, 2019 Це молодіжний трилер, у якому зображено реальні проблеми сучасних підлітків: булінг, стосунки з батьками, неприйняття інакшості, самотність.

А також небезпеки, які приховує в собі спілкування в мережі. Реалістичності серіалу додають локації, на яких відбувалися зйомки, – це і звичайні спальні райони Києва, і інтер’єри справжньої школи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA