люди фразы страхи друзья

Олена Розвадовська: ми організовували психологічну допомогу родинам з дітьми, які постраждали внаслідок війни з 2015 року

Сейчас читают: 632
womo.ua

Напочатку року світ побачила книга «Війна голосами дітей», що зібрала 100 цитат українських дітей про війну, а також ілюстрації українських та світових митців.

Книгу представив  благодійний фонд «Голоси дітей», який виник під час зйомок фільму «Будинок зі скалок». А вже сьогодні Олена Розвадовська потрапила у цьогорічний список 100 найвпливовіших жінок світу від ВВС.

WoMo поспілкувалися із правозахисницею Оленою Розвадовською, за чиєї участі було створено фонд, а також й книга. Чим займається фонд «Голоси дітей» ? Команда фонду з 2015 року волонтерила на сході країни, майже з початку війни росії на території України.

Ми організовували психологічну допомогу родинам з дітьми, які постраждали внаслідок війни. Саме з того часу ми і почали збирати цитати дітей.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA