UAnimals

В Україні з’явилася книжкова премія дитячих книжок, які популяризують гуманне ставлення до тварин

Сейчас читают: 132
womo.ua

Зоозахисна організація UAnimals вперше вручить премію «Гуманна книжка» у грудні цього року. Це відзнака для письменниць та письменників за твори, які допомагають формувати в дітях гуманне та дбайливе ставлення до тварин та довкілля.

Кожна охоча людина може номінувати книжку на премію до 26 листопада включно за посиланням. Це мають бути книжки українських авторів та українською мовою, видані у 2022-2023 роках, для дітей та про гуманне ставлення до тварин і довкілля.

Нагородження відбудеться в середині грудня.  До журі премії увійшли мами, тато та найприскіпливіший читач:  Олеся Наумовська, докторка філологічних наук, доцентка, завідувачка кафедри фольклористики Київського національного університету імені Тараса Шевченка; Юлія Сливка, видавчиня, філологиня PhD, блогерка; Світлана Ройз, дитяча та сімейна психологиня; Лео Буша, той самий хлопчик із Ірпеня, який надихнув Україну виконанням «Червоної калини»; Людмила Смоляр, головна редакторка організації UAnimals; Ігор Коваль, інфлюенсер, волонтер, співвласник магазину дитячого одягу.

Нагадаємо, що зоозахисна організація UAnimals із 2016 року популяризує гуманістичні цінності та рятує тварин від жорстокості.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA