РЕЙТИНГ музика українська музика пісня

Які пісні найчастіше слухали українці у 2023 році: рейтинги Spotify та Apple Music

Сейчас читают: 183
womo.ua

Музичні стримінгові сервіси Spotify та Apple Music опублікували підсумки року з найпопулярнішими виконавцями, піснями та альбомами кожної країни.

Spotify випустив добірку найпопулярніших треків українських виконавців у 2023 році, а Apple Music оприлюднив найкращі 100 пісень за кількістю прослуховувань в Україні. Читайте також: Дженніфер Лопес уперше за 10 років випустить музичний альбом та фільм про себе: деталі Що слухали українці у 2023 році? ТОП 10 найпопулярніших пісень в українському Apple Music за 2023 рік: Miley Cyrus — Flowers  SHUMEI, Zlata Ognevich — Буревіями YakTak, Sobol — Погляд DOROFEEVA — Щоб не було Parfeniuk — Провела екскурсію SadSvit, СТРУКТУРА ЩАСТЯ — Силуети Wellboy — Додому Sam Smith, Kim Petras — Unholy SKOFKA — Чути гімн Parfeniuk — Відриваючись Слід зазначити, що список найпопулярніших пісень в Україні складається з переважно української музики, проте до рейтингу ввійшли декілька пісень російських виконавців. Читайте також: Співачка Мадонна відкрила світове турне з прапором України на плечах: фото та відео У сотні найпопулярніших близько десятка російських пісень, зокрема це треки Кравц, Instasamka, Macan і Скриптонит.

Повний рейтинг можна знайти за цим посиланням. ТОП 10 найпопулярніших пісень на Spotify: SadSvit, Структура щастя – Силуети YakTak – Погляд Wellboy – Додому Skoffka – Чути гімн Dorofeeva – Щоб не було YakTak, Kola – Порічка  SadSvit – Касета Parfeniuk – Відриваючись VovaZiLvova, Morphom – Шукав тебе.

Знайшов тебе Kola – Біля серця Згідно з глобальними підсумками Spotify, найпопулярнішою співачкою у світі стала Тейлор Свіфт, яка за рік отримала понад 26,1 мільярди прослуховувань.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA