Олена Зеленська Сша кар'єра успішна жінка вибір редакції Олена Зеленська Сша

Юлія Кушер виступила на TEDx Deer Park Woman 2023

Сейчас читают: 193
womo.ua

TEDx Deer Park Woman 2023 — окремий проєкт від TEDх, присвячений жінкам-лідеркам різних індустрій з усього світу. Подія відбувається двічі на рік, і 28 жовтня презентувала виступи 12 підприємниць у США.

CEO та дизайнерка бренду SOLO for Diamonds, а також комерційна директорка найбільшого в Європі заводу з вирощування вирощених діамантів Alkor-D Юлія Кушер розповіла на TEDx Deer Park Woman 2023 про виклики, челленджи та можливості в індустрії вирощених діамантів: “​​Діаманти — це не лише емоції.

Це також прогрес, наука і майбутнє, яке ми створюємо. Існують нанодіаманти — надзвичайно маленькі частки діамантів, які активно використовуються у біомедицині.

Вирощені діаманти використовуються в електроніці та навіть на космічних кораблях та станціях. Щодня з допомогою діамантів проводяться експерименти, які відкривають все більше нових можливостей для нас”, — розповіла Юлія під час виступу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA