Саморазвитие Мотивация книги психологія бізнес поради здорові стосунки

Self-Partnered: 7 книжок про здорові стосунки з собою

Сейчас читают: 720
womo.ua

Улюблена акторка багатьох, Емма Томпсон, в інтерв`ю до власного 30-річчя заявила, що щаслива у стосунках із самою собою. Self-partnering — практика прийняття й розуміння себе, віднайдення мотивації й щастя в незалежності від наявності стосунків і їхньої якості.

Людина, яка не є щасливою з самою собою, не може стати щасливою через відносини з кимось іншим. Як віднайти шлях до свого внутрішніх спокою, рівноваги й радості?

Ці книжки можуть допомогти. Психологічна травма та шлях до видужання. Наслідки насильства — від знущань у сім’ї до політичного терору Джудіт Герман, «Видавництво Старого Лева» Травма може стати тим фактором, який отруює наше життя й не дає рухатись вперед.

Навіть якщо травмуючи події відбулися дуже давно. Навіть якщо про існування вашої травми ніхто навколо не здогадується. Навіть якщо ви самі надійно заховали болісні спогади глибоко у підсвідомості.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA