рецепт меню рецепти їжа новий рік Різдво

Різдво 2023: 5 святкових рецептів, які може приготувати кожен

Сейчас читают: 318
womo.ua

Зніміть стрес від приготування їжі цього Різдва за допомогою цих простих, але вражаючих святкових рецептів. З простими закусками, смачними стравами, салатами та десертами, які прикрасять ваш святковий стіл.

До Різдва ми підготували для вас різдвяне меню — 5 рецептів, які ви зможете приготувати власноруч. Різдвяне меню: ТОП-5 рецептів смачних та простих страв  Закуска на Різдвяний стіл — канапе з курки, журавлини та брі Фото: taste.com.au Інгредієнти:  1 1/2 листа замороженого листкового тіста, щойно розмороженого 1 невелику копчену курячу грудку, дрібно нарізану 100 г брі, нарізати на 24 рівні частини 100 г (1/4 склянки) журавлинного соусу Coles 2 чайні ложки свіжого листя чебрецю 1 столова ложка дрібно нарізаної свіжої цибулі Спосіб приготування:  Розігрійте духовку до 220C/200C з примусовою вентиляцією.

Приготуйте тісто: розріжте весь лист тіста на 16 рівних квадратів. Розріжте половину листа на 8 рівних квадратів. Міні-форми для кексів місткістю 1 1/2 столової ложки (30 мл) викладіть квадратиками з тіста (краї тіста будуть вищими за отвори для кексів).

Поставте в морозилку на 15 хвилин для застигання. Читайте також: Різдвяний штолен: смачні рецепти традиційної святкової випічки Випікайте тісто 10 хвилин або до легкого золотистого кольору та хрусткої скоринки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA