Украина Україна переселенці жінки дослідження війна в Україні Украина Україна

Які області України отримали найбільше навантаження на гуманітарну інфраструктуру

Сейчас читают: 641
womo.ua

Вторгнення Росії в Україну руйнує не лише об’єкти критичної інфраструктури, майно громадян і підприємств, а й ставить під ризик забезпечення соціальної інклюзії та гендерної рівності на всіх рівнях.

Українки наражаються на підвищену небезпеку через збройні конфлікти, втрачаючи домівки та засоби існування, а також – повноцінну участь у  житті суспільства.

За результатами «Аналізу гендерної рівності та соціальної інклюзії стосовно задоволення потреб населення України, постраждалого від повномасштабного військового вторгненням росії», з загрозою життю та здоров’ю стикнулися 78,5% опитаних. Читайте також: «Поле і небо»: нью-йоркський бренд Hudson Wilder створив патріотичну серію чашок на підтримку України 33,9% українців були змушені залишати свої домівки та майно і переїздити на більш безпечні території Закарпатської, Київської, Полтавської, Житомирської та Львівської областей.

18,3% українців виїжджали за межі країни, рятуючись від війни. Читайте також: Міла Йовович написала вірш про Україну, щоб підтримати благодійний проєкт «Love Letter to Ukraine» На початку травня 2022 року чисельність ВПО досягла максимуму і становила 8 029 000 осіб – до 63% усіх переміщених осіб становили жінки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA